Yhteistyö

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Talon pohjatyöt ja perustusten teko kymmenien vuosien ammattitaidolla, niin rakennusliikkeille kuin talotoimittajillekin. Mikäli haet luotettavaa ja kokenutta yhteistyökumppania rakennusprojektillesi, niin me JSB-rakennus olemme oikea valinta sinulle. Lue lisää yhteistyöstä ja JSB-konseptistamme.

luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus

JSB-konseptiimme kuuluu talon pohjatyöt ja perustustyöt kokonaisratkaisuna, kokonaisvaltaisesta suunnittelusta lähtien. Otamme täyden vastuun talon pohjatöistä ja perustustöistä, näin pystyt urakoitsijana täyttämään työmaasi tiukat aikatauluvaatimukset ja saavuttamaan mahdollisimman kustannustehokkaan projektin. Mikäli haet luotettavaa ja kokenutta yhteistyökumppania rakennusprojektillesi, niin me JSB-rakennus olemme oikea valinta sinulle. Olemme yli vuosikymmenen kokemuksen omaava toimija ja meidän urakkahinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Suunnitteluvaiheessa annettu hinta pysyy muuttumattomana urakan loppuun saakka, materiaalihankinnat mukaan lukien. Palvelemme niin rakennusliikkeitä kuin talotoimittajiakin.

Perustusten teko kokonaisratkaisuna

JSB konsepti

Oletko talopakettia ostamassa? Mietityttääkö tulevan omakotitalon perustusten teko sinua?

Talon pohjatyöt- ja perustustyöt eivät sisälly talopaketti hintaan, se ehkä tulee sinulle yllätyksenä ja aiheuttaa huolta ison projektin keskellä. Meidän JSB-konseptimme on suunniteltu vähentämään taakkaasi. Teemme työn suunnittelun, talon pohjatyöt sekä perustustyöt ja tarvittavien dokumenttien laatimisen kokonaisratkaisuna.

talopaketti perustuksineen JSB-konseptilla
Miksi valita sokkeli

JSB-Rakennukselta

Laadukas

Yksi tärkeimmistä periaatteistamme on sokkelin laadukkuus, josta emme tingi

Räätälöity

Laadukkaan sokkelin takaamiseksi räätälöimme sen kullekin kohteelle sopivaksi

Aikataulussa pysyminen

Talon sokkeli tehdään suunnitelmallisesti sovituista aikatauluista kiinni pitäen

Tarkastettu

Ennen kuin luovutamme kohteen, käymme läpi sokkelin ja perustusten laadun tarkistamalla mm. mitat ja soveltuvuuden

Yhteistyö-Referenssit

Referenssit

”JSB-Rakennus on luotettava, joustava ja pitää lupauksensa. He osoittavat vankkaa tietotaitoa ja osaamista, pitävät aikataulut ja ratkaisevat haasteet sujuvasti.”