Talon perustukset

Parissa päivässä, millien tarkkuudella

Talon perustukset meiltä luotettavasti hyvään hintaan. Suoritamme maanrakennustyöt, sokkelit ja lattiavalut modernilla tekniikalla ja vuosikymmenien ammattitaidolla. Normaalisti projekti suoritetaan alusta loppuun 2-3 päivässä. JSB konseptimme takaa, että hommat sujuu paitsi nopeasti myös kaikkien rakennusvaatimusten mukaisesti.

Talon perustukset parissa päivässä, millien tarkkuudella

Vahvat perustukset, vankka koti

Vahvat perustukset, vankka koti, kaikki tämä JSB-konseptilla

Unohda perustusrakentamisen haasteet

Suosittelemme konsultointipalveluamme sekä sinulle yksinkertaista ja vaivatonta JSB konseptiamme. Teemme pientalon perustukset, talon perustukset ja pohjatyöt myös seuraavanlaisiin kohteisiin: talousrakennuksiin, vapaa-ajan asuntoihin, asuntoyhtiöihin, julkisiin rakennuksiin tai teollisuushalleihin.  JSB konseptimme kokonaisratkaisuun kuuluu suunnittelu, maanrakennustyöt, sokkelit ja lattiavalut avaimet käteen -palvelulla.

Kestävät ja laadukkaat betoniperustukset – kodin perusta vaivattomasti

Valmistamme paikalla valettuja betoniperustuksia, joissa on saumaton, yhtenäinen ja vahva betonirakenne.  Tällä laadukkuudella on erittäin suuri painoarvo, sillä kiinteistö pysyy perustustensa varassa koko elinkaarensa. Perustuksen tarkoituksena on siirtää rakennusten kuorma maapohjalle, estää rakennusta painumasta tai kallistumasta sekä suojata sen yllä olevia rakenteita kosteudelta ja roudalta. On sanomattakin selvää, että pohjatyöt ovat ratkaisevassa roolissa.

Kestävät ja laadukkaat betoniperustukset JSB-Rakennukselta

Perustusten teko

Olemme ammattitaitoinen tekijä niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa, olipa sitten kyseessä pientalon perustukset, talon pohja tai rivitalon perustusten teko. Teemme luotettavaa yhteistyötä ammattilaisten ja kotitalousasiakkaiden kanssa.

Omakotitalon perustukset tarkasti ammattitaidolla

Omakotitalo

Meiltä maanrakennustyöt ja perustukset omakotitaloon tai paritaloon kokonaisratkaisuna. Varaa meiltä konsultointipalvelu.

Mökin perustukset maanrakennustöistä alkaen

Vapaa-ajan asunto

Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset huolella ja ammattitaidolla tehdyt perustukset vaativaankin maastoon, kuten vapaa-ajan asuntosi tontille.

Autotallin perustukset samaan aikaan talon perustusten kanssa

Autotalli

Talon kanssa samaan aikaan voimme toteuttaa kätevästi ja edullisesti sokkelit myös tuleviin talousrakennuksiin, kuten autotalliin tai varastoon.

Varaston valuperustukset

Vahva ja saumaton valuperustus on järkevä valinta myös silloin, kun kyseessä on talousrakennus. Varaston eli talousrakennuksen valuperustukset on helppo toteuttaa samalla kertaa kuin talon perustuksetkin. Varaston perustusten hinta on silloin edullisempi ja nopeampi toteuttaa, näin pääset nauttimaan sen antimista heti muuton yhteydessä. Ota yhteyttä meihin JSB-Rakennus myös silloin, kun olet suunnittelemassa lisärakennuksen rakentamista ja tarvitset luotettavat betoniperustukset kokeneelta tekijältä Pohjanmaan alueella.

Talon perustukset

Askel askeleelta:

Konsultointi

Asiantuntijamme tulee paikan päälle arvioimaan pohjatöiden tarpeen ja tutustumaan kiinteistösi pohjapiirrokseen

Suunnittelu & Tarjous

Jokainen perustusratkaisu on suunniteltu huolellisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Sokkelit suunnitellaan aina meidän oman suunnittelijan toimesta, näin voimme tarjota asiakkaalle kustannustehokasta, toimivaa ja järkevää lopputulosta. Kaikkien näiden tietojen pohjalta laskemme tarjouksen ja teidän hyväksyttyä tarjouksen, projekti käynnistyy

Maanrakennus

Palveluumme kuuluu paitsi tehtävien maatöiden ja täyttöjen suorittaminen, myös maatöiden johtaminen, dokumentointi sekä maanrakentamisessa tarvittavan logistiikan hallinta.

Valusokkeli

Me teemme aina mittatarkkaa lopputulosta, käytämme vakioituja ja toimivia raudotusratkaisuja. Kun muotit on asennettu, valetaan perustus pumppukalustolla ja sen jälkeen sokkeli tasoitetaan oikeaan korkeuteen. Muotit puretaan ja sokkelin yläpinta viimeistellään. Lopuksi sokkeli vielä tarkistetaan ja suoritetaan loppumittaus sekä työmaan siivous.

Älä unohda kotitalousvähennystä

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Se voidaan myöntää henkilölle, joka teettää töitä ulkopuolisella palveluntarjoajalla kotiinsa, vapaa-ajan asuntoonsa tai niiden pihamaille. 

Jos esimerkiksi tilaat meiltä talosi lisärakennuksen tai laajennuksen perustukset, niiden työosuus voi olla vähennyskelpoinen. Huomaathan kuitenkin, että kaikki tarjoamamme palvelut eivät automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin ja on hyvä myös muistaa, että kotitalousvähennys on henkilökohtainen eli, jos taloudessasi asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. 

Älä siis unohda hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, tutustu tähän tarkemmin heidän vero.fi -sivuillaan.

Yhteistyö-Referenssit

Referenssit

”JSB-Rakennus on luotettava, joustava ja pitää lupauksensa. He osoittavat vankkaa tietotaitoa ja osaamista, pitävät aikataulut ja ratkaisevat haasteet sujuvasti.”