CLT perustukset

Kestävää rakentamista

Jokainen talo tarvitsee vahvat perustukset. JSB Rakennus tarjoaa markkinoiden kustannustehokkaimman ratkaisun toteuttaa rakenteellisesti toimivat perustukset myös CLT-taloon. Kustannustehokkuuden suurin syy on yksi toimittaja, kaikki tarvittava – me koordinoimme kaikki urakoitsijat ja palvelut, jotta saat kaiken tarvittavan helposti yhdestä paikasta. Jos kiinnostuit, tutustu meidän JSB konseptiin täällä.

Clt perustukset millintarkasti JSB Rakennus

Mikä on CLT elementti ja mikä on CLT talo – Pohditaan CLT materiaalin hyötyjä ja sovelluksia rakennusalalla

Cross Laminated Timber eli CLT on vahva ja hyvin paloa kestävä rakennuslevy, joka koostuu ristiinliimatusta puusta, yleisimmin kuusesta tai männystä. Tämä materiaali on erittäin luja ja jäykkä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kantaville ja jäykistäville rakenteille sekä seinissä että lattioissa. Lisäksi se soveltuu hyvin tilaelementtien runkorakenteeksi. 

Yhä useammat rakentajat ja suunnittelijat ympäri maailman kääntyvät CLT:n puoleen sen monipuolisten etujen vuoksi. Suosio kasvaa jatkuvasti, ja CLT-taloja nousee yhä enemmän eri puolille maailmaa. Tämä johtuu osittain siitä, että CLT-talot tarjoavat merkittäviä terveyshyötyjä, sillä massiivipuu tekee sisäilmasta terveellisen ja hengittävän.

Jos haluat tietää vielä tarkemmin, että mitä CLT on ja mistä CLT tehdään – vieraile Puuinfo -sivuilla.

Clt perustukset, kestävää rakentamista JSB Rakennus

CLT-Talon Perustusratkaisut:

On tärkeää valita CLT-talon perustusratkaisu huolellisesti ottaen huomioon rakennuksen sijainti, maaperäolosuhteet, rakennuksen koko ja käyttötarkoitus sekä kestävän kehityksen periaatteet. Ammattitaitoinen suunnittelu ja rakentaminen varmistavat, että perustusratkaisu on turvallinen, kestävä ja toimiva vuosikymmeniä.

CLT perustukset avaimet käteen

JSB konsepti

Oletko CLT talopakettia ostamassa? Mietityttääkö tulevan omakotitalon perustusten teko sinua?

Maanrakennus- ja perustustyöt eivät sisälly talopaketti hintaan, se ehkä tulee sinulle yllätyksenä ja aiheuttaa huolta ison projektin keskellä. Meidän JSB-konseptimme on suunniteltu vähentämään taakkaasi, teemme maanrakennus ja perustustyöt kokonaisratkaisuna yhteistyössä CLT talopaketti toimittajanne kanssa.

talon pohjatyöt vuosikymmenien ammattitaidolla
Valettua sokkelia
Kokemusta yhteensä

CLT perustuspakettiin kuuluu:

Suunnittelu

Asiakas lähettää meille asema- ja pohjapiirrokset. Tämän jälkeen teemme vierailun tontille, aloitamme suunnittelutyön ja annamme tarjouksen.

Maanrakennus

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen aloitamme maanvalmistustyöt, kuten kaivuutyöt, salaojituksen sekä putkien ja kaapeleiden kaivamisen.

Perustukset

Toteutamme erilaisia perustusratkaisuja, kuten eristetyt ulkoseinäsokkelit, eristämättömät sokkelit, pilariharkkoperustukset ja terassin pilariharkkoperustukset.

Lattianvalu

Lopuksi suoritamme eristyksen, raudoituksen ja itse lattian valun.

Voit valita koko JSB Konseptin tai valita vain tarvitsemasi palvelut, riippuen tarpeistasi.

Referenssit

”JSB-Rakennus on luotettava, joustava ja pitää lupauksensa. He osoittavat vankkaa tietotaitoa ja osaamista, pitävät aikataulut ja ratkaisevat haasteet sujuvasti.”

CLT talopaketti perustuksineen, ilman stressiä. Miltä tämä kuulostaa?

Ota yhteyttä meihin, niin me kerromme sinulle mielellämme lisää kokonaisratkaisustamme JSB-konseptista.

Clt perustukset kustannustehokkaasti JSB konseptilla