Samarbete

Pålitlig och erfaren samarbetspartner

Jordbyggnad och grundläggning med årtionden av erfarenhet, både för byggföretag och husleverantörer. Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för ditt byggprojekt är JSB-Rakennus rätt val för dig. Läs mer om samarbeten och vårt JSB-koncept.

Helhetsinriktad planering och genomförande

I vårt JSB-koncept ingår jordbyggnad, gjutning av sockel och golv som en helhetslösning med en helhetsinriktad planering och genomförande från början. Vi tar fullt ansvar för jord- och grundbyggnaden, vilket möjliggör för dig som entreprenör att uppfylla de strikta tidsschemakraven och genomföra projektet så kostnadseffektivt som möjligt. Om du letar efter en pålitlig och erfaren samarbetspartner för ditt byggprojekt är JSB-Rakennus rätt val för dig. Vi är en aktör med lång erfarenhet, och våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Det pris som anges under planeringsfasen förblir oförändrat fram till projektets slut, inklusive materialanskaffningen. Vi betjänar både byggföretagen och husleverantörer.

Grundläggning nyckelfärdigt

JSB-koncept

Överväger du att investera i ett huspaket? Är du bekymrad över grundläggningen till ditt framtida hem?

Jord- och grundläggningsarbeten ingår inte i priset för huspaketet, vilket kan komma som en överraskning för dig och orsaka oro mitt i ett stort projekt. Vårt JSB-koncept är utformat för att minska din börda genom att vi tar hand om hela processen med jord- och grundläggningsarbeten.

Varför välja sockeln

från JSB-Rakennus

Kvalitet

En av våra viktigaste principer är kvaliteten på sockeln, som vi inte kompromissar med.

Skräddarsydd

För att garantera en kvalitativ sockel skräddarsyr vi den för varje specifik plats.

Tidsplanering

Sockeln gjuts noggrant enligt överenskomna tidsscheman.

Granskad

Innan vi överlämnar projektet går vi igenom kvaliteten på sockeln och kontrollerar bland annat mått och passform.

Samarbete-Referenser

Referenser

”JSB-Rakennus är pålitliga, flexibla och håller sina löften. De visar gedigen kunskap och kompetens, håller tidtabeller och löser utmaningar på ett smidigt sätt.”