Autotallin perustukset

Kestävä ja edullinen perustusratkaisu autotallille

Me, JSB Rakennus, tarjoamme sinulle ratkaisun, joka säästää aikaa ja rahaa. Tilaa talon ja talousrakennusten perustukset yhdessä, ja nauti autotallin eduista heti muuton yhteydessä. JSB-konsepti tarjoaa kestävän perustusratkaisun, joka tuo arvoa rakennuksillesi ja helpottaa arkeasi.

Autotallin perustukset samaan aikaan talon perustusten kanssa

Säästä aikaa ja rahaa

Autotallin perustukset ja autokatoksen perustukset ovat tärkeä osa rakennusprojektia. Mikäli tarvitset vahvan ja kestävän perustuksen autotallille ja autokatokselle, ota yhteyttä meihin, JSB Rakennukseen. Me tarjoamme ratkaisun, joka säästää aikaa ja rahaa.

Talousrakennusten perustukset voidaan toteuttaa samalla kertaa kuin omakotitalon perustukset, mikä tekee autotallin ja autokatoksen perustusten hinnasta huomattavasti edullisemman. Kun tilaat JSB Rakennukselta talon ja talousrakennusten sokkelin samassa paketissa, voit nauttia autotallin ja autokatoksen eduista heti muuton yhteydessä.

JSB konsepti tarjoaa sinulle saumattoman ja kestävän perustusratkaisun, joka tuo arvoa rakennuksillesi ja helpottaa arkeasi. Valitsemalla JSB Rakennuksen autotallin perustusten toteuttajaksi voit olla varma, että saat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

  • Varmista vahva ja kestävä perustus myös autotallillesi ja autokatokselle
  • Tilaa talon ja talousrakennusten sokkeli samassa paketissa JSB Rakennukselta
  • JSB Rakennuksen ratkaisu säästää aikaa ja rahaa
  • Me tarjoamme saumattoman ja kestävän perustusratkaisun, joka tuo arvoa rakennuksillesi
  • Saat nauttia autotallin ja autokatoksen eduista heti muuton yhteydessä

Älä unohda kotitalousvähennystä

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Se voidaan myöntää henkilölle, joka teettää töitä ulkopuolisella palveluntarjoajalla kotiinsa, vapaa-ajan asuntoonsa tai niiden pihamaille. 

Jos esimerkiksi tilaat meiltä talosi lisärakennuksen tai laajennuksen perustukset, niiden työosuus voi olla vähennyskelpoinen. Huomaathan kuitenkin, että kaikki tarjoamamme palvelut eivät automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin ja on hyvä myös muistaa, että kotitalousvähennys on henkilökohtainen eli, jos taloudessasi asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. 

Älä siis unohda hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, tutustu tähän tarkemmin heidän vero.fi -sivuillaan.