Mökin perustukset

Mökin perustukset ovat avainasemassa toimivan ja kestävän mökin rakentamisessa. Me, JSB-rakennus, tarjoamme ammattitaitoista palvelua huolellisesta suunnittelusta toteutukseen asti.

Mökin perustukset maanrakennustöistä lähtien

Projektin tärkein vaihe, huolellinen suunnittelu ja toteutus

Perustukset ratkaisevassa roolissa haastavissa olosuhteissa

Mökin perustukset ovat avainasemassa kestävän ja toimivan mökin rakentamisessa, erityisesti vaativissa olosuhteissa. Savimaa on yleensä heikompaa ja alttiimpaa maanpainumiselle kuin esimerkiksi kallioinen maaperä, joten perustusten teko savimaalle vaatii yleensä betonilaatan valettuna maaperään. Betonilaatta toimii vahvana alustana, joka levittää rakennuksen painon tasaisesti maaperälle ja estää sen vajoamisen tai painumisen. Huolella toteutettu sokkeli takaa rakennuksen vakauden ja suojaa sitä kosteudelta ja routavaurioilta.

Laadukas suunnittelu ja rakentaminen on sijoitus tulevaisuuteen

On erittäin tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys, joka huolehtii perustustöistä huolellisesti ihan suunnittelusta toteutukseen asti. Me, JSB-rakennus, keskitymme tuottamaan vain laadukasta työnjälkeä, jotta te voitte nauttia huolettomasti mökistänne vuosien ajan.

Kun maarakennustyöt ja sokkeli ovat valmiit, siirrämme kapulan seuraavalle tekijälle, ja varsinaisen rakentamisen voi alkaa. Tärkeintä on varmistaa, että rakennusmateriaalit ovat laadukkaita ja sopivat käyttötarkoitukseen. Hyvin suunniteltu ja rakennettu vapaa-ajan asunto on paitsi mukava paikka viettää aikaa kesällä, myös arvokas omaisuus, joka säilyttää arvonsa pitkään.

Talon perustukset millien tarkkuudella

Mökin perustukset askel askeleelta, avaimet käteen ratkaisuna:

  • Sokkeli suunnitellaan maaperätutkimuksen pohjalta
  • Laaditaan perustussuunnitelma, joka määrittelee perustusten toteuttamisen tontille
  • Varmistetaan, että mökkitontilla on sähkö saatavilla
  • Työt aloitetaan ja ne hoituu tyypillisesti n. 3 päivässä
  • Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat perustamistapa, sokkelin korkeus ja metrimäärä

Suomirakentaa -sivuilta löydät lisää neuvontaa lomarakentajille ja -remontoijille.