Talopaketti

Talopaketti perustuksineen, ilman stressiä. Miltä tämä kuulostaa? Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin me kerromme sinulle lisää kokonaisratkaisustamme JSB-konseptista.

talopaketti perustuksineen JSB-konseptilla

Talopaketin ostajan

Taloudelliset vinkit 2024

Tarkista tarjouksen sisältö

Ota heti huomioon, mitä talopakettisi pitää sisällään ja mitä muuta tulisi hankkia talon valmiiksi saamiseksi. Talopaketteja tarjotaan erilaisilla kokonaisuuksilla ja hinta riippuu aina toimitussisällöstä.

Vertaile hintoja

Hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä; Jos jokin talopaketti on huomattavasti halvempi neliöhinnaltaan kuin toinen vastaava, luultavasti toimitussisältöä tutkiessa syy tähän selviää. Vertaile siis tarkkaan eri talopaketteja ja niiden toimitussisältöjä, jos vertailu tuntuu haastavalta, tutustu talovertailu.fi -sivuille. Sieltä saat apua sopivimman talopaketin löytämisessä.

Tarkista, mistä hinta koostuu

Muuttovalmiissa talopaketissa hinnan tulee koostua perustuksesta sekä talosta, joka on sisältä muuttokunnossa ja ulkoa maalausta vaille. OTA TÄSTÄ SELVÄÄ ettei toimitussisällön kanssa tule epäselvyyksiä.

Kustannusarvio

Vaadi toimijalta koko hankkeen kustannusarvio, näin vältyt yllätyksiltä. Hyödyllisiä säästövinkkejä löydät myös urakkamaailma.fi -sivuilta.

Perustusten teko

Olemme ammattitaitoinen tekijä niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa, olipa sitten kyseessä pientalon perustukset tai rivitalon perustusten teko. Teemme luotettavaa yhteistyötä ammattilaisten ja kotitalousasiakkaiden kanssa.

Omakotitalon perustukset tarkasti ammattitaidolla

Omakotitalo

Meiltä maanrakennustyöt ja perustukset omakotitaloon tai paritaloon kokonaisratkaisuna. Varaa meiltä konsultointipalvelu.

Mökin perustukset maanrakennustöistä alkaen

Vapaa-ajan asunto

Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset huolella ja ammattitaidolla tehdyt perustukset vaativaankin maastoon, kuten vapaa-ajan asuntosi tontille.

Autotallin perustukset samaan aikaan talon perustusten kanssa

Autotalli

Talon kanssa samaan aikaan voimme toteuttaa kätevästi ja edullisesti sokkelit myös tuleviin talousrakennuksiin, kuten autotalliin tai varastoon.

JSB-Konsepti avaimet käteen -ratkaisu

Onko talopaketti avaimet käteen sinun valintasi? Mietityttääkö tulevan omakotitalon perustusten teko tai talopaketti hinta sinua?

Maanrakennus- ja perustustyöt eivät sisälly talopaketti hintaan, se ehkä tulee sinulle yllätyksenä ja aiheuttaa huolta ison projektin keskellä. Mutta ei hätää, meidän JSB-konseptimme on suunniteltu juuri tätä varten. 

Helppo aloitus unelmiesi omakotitalolle

JSB-konsepti on ratkaisu, joka tekee rakennusprojektisi aloituksesta helpon ja huolettoman. Koordinoimme yhteen kaikki tarvitsemasi urakoitsijat ja palvelut, jotta saat kaiken tarvittavan samalta toimittajalta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia eri osa-alueiden yhteensovittamisesta, vaan voit keskittyä siihen, mikä on sinulle tärkeintä.

JSB-konseptimme sisältää ammattimaisen suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun. Me hoidamme maanrakennustyöt, salaojituksen, vesi-sähkö-viemäri liitännät, sokkelin valun ja routaeristämisen. Tarvittaessa voimme myös sisällyttää konseptiimme lattiaeristeet, raudoituksen ja lattiavalun.

Maanrakennustyöt ja perustukset alusta loppuun saakka
Stressitön rakennusprojekti JSB-konseptilla

Yksi toimittaja, kaikki tarvittava – stressitön rakennusprojekti

Yhteistyömme talopakettitoimittajan kanssa mahdollistaa sen, että kaikki tarvittava taloosi on hoidettu saman toimittajan toimesta. Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä eri palveluntarjoajia ja koordinoida heitä keskenään.

JSB-konseptin avulla voit aloittaa rakennusprojektisi huolettomasti ja luottavaisin mielin. Me huolehdimme kaikista tarvittavista palveluista ja varmistamme, että talosi perustukseen liittyvät työt sujuvat mutkattomasti. Ota yhteyttä meihin ja aloita rakennusprojektisi stressittä!

Älä unohda kotitalousvähennystä

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Se voidaan myöntää henkilölle, joka teettää töitä ulkopuolisella palveluntarjoajalla kotiinsa, vapaa-ajan asuntoonsa tai niiden pihamaille. 

Jos esimerkiksi tilaat meiltä talosi lisärakennuksen tai laajennuksen perustukset, niiden työosuus voi olla vähennyskelpoinen. Huomaathan kuitenkin, että kaikki tarjoamamme palvelut eivät automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin ja on hyvä myös muistaa, että kotitalousvähennys on henkilökohtainen eli, jos taloudessasi asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. 

Älä siis unohda hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, tutustu tähän tarkemmin heidän vero.fi -sivuillaan.

Yhteistyö-Referenssit

Referenssit

”JSB-Rakennus on luotettava, joustava ja pitää lupauksensa. He osoittavat vankkaa tietotaitoa ja osaamista, pitävät aikataulut ja ratkaisevat haasteet sujuvasti.”