Perustusten hinta mietityttää?

Ota yhteyttä

Me autamme sinua kaikissa perustusten tekoon liittyvissä asioissa, maanrakennustöistä lähtien. Tarjoamme konsultointipalvelua ja kerromme sinulle kaikki talon rakennus vaiheet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kymmenien vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla JSB-Rakennus
Luota kokemukseen ja osaamiseen

Meistä

JSB-Rakennus Oy:n takana ovat veljekset Jakob ja Jens Sundström yhdessä Jan Svenlinin kanssa. Ennen oman yrityksen perustamista heillä oli jo vuosien kokemus alalta ja yhdessä työskentelystä. Itseasiassa kokemusta maanrakentamisesta on kertynyt ihan lapsuusvuosista saakka eli voi vain todeta, että he todella rakastavat sitä mitä tekevät.

Vuosien saatossa JSB-Rakennus on kehittynyt merkittäväksi paikalla valettuja betoniperustuksia toimittavaksi yritykseksi omakotitaloihin, autotalleihin, vapaa-ajan asuntoihin ja halleihin. Kokemuksemme maanrakentamisesta, perustus- ja lattiavaluista tekee meistä luotettavan kumppanin asiakkaille, jotka etsivät korkealaatuisia ja luotettavia betonipalveluita.

Pyrimme suorittamaan työmme nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä ja niin, että asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme voivat jättää huoletta betonivalu -projektin meidän huoleksemme. Uskomme vahvojen ja luottamuksellisten suhteiden rakentamiseen asiakkaidemme kanssa, jotta pystymme takaamaan sen, että tarjoamamme ratkaisut vastaavat juuri heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Tiimimme koostuu kirvesmiehistä ja rakennusmestareista, joilla on laaja kokemus maanrakentamisesta, perustus- ja lattiavaluista. Pidämme itsemme aina ajan tasalla alan uusimmista teknologioista ja menetelmistä, näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen ja ajanmukaisen palvelun.

Tarjoamme myös konsultointipalvelua auttaaksemme asiakkaitamme luomaan kestävimmän sekä taloudellisimman ratkaisun betoniprojekteillensa ja yli 20 vuoden kokemuksella alalta voit luottaa siihen, että me JSB-Rakennus olemme luotettava kumppani tilanteessa kuin tilanteessa.

Perustusten hinta – kuinka paljon rahaa olisi hyvä varata talopaketin lisäksi?

Omakotirakentajan suurimmat kustannuserät liittyvät tontin ostoon, talopaketin hankintaan sekä tontin perustus- ja pohjatöihin. Tarkkaa hintaa perustus- ja pohjatöistä on vaikea arvioida ennen kuin asiantuntijamme on käynyt paikan päällä kartoittamassa tilanteen ja konsultoimassa kaikki talon rakennus vaiheet.

Näin säästät rahaa maanrakennus- ja perustustöissä

Tontin valinnalla ja perustusten tekotavalla on suuri vaikutus maanrakennus- ja perustustöiden hintaan. Tontin koko, muoto ja pohjamaan laatu määräävät sen, miten paljon maata pitää muokata, kuinka paljon soraa pitää ajaa tontille ja millainen talon pohja hinta muodostuu. Esimerkiksi rinteinen tontti vaatii kalliimman kellariperustuksen, kun taas tasamaalle tehty perustus on halvempi.

Jos haluat säästää erityisesti perustusten kustannuksissa, kannattaa harkita talon rakentamista kahteen kerrokseen. Tällöin käyttöön saadaan sama määrä asuinneliöitä, mutta perustamiskustannukset ovat pienemmät.

Oikeanlaisilla perustuksilla säästät merkittävästi

Nykyään yleisin tapa perustaa talo on valettu sokkeli, joka on myös eurojen valossa järkevä ratkaisu. Paikallavaluratkaisussa on vähemmän työvaiheita, mikä vaikuttaa hintaan positiivisesti.

On tärkeää huomioida perustusten ja maanrakennustöiden kustannukset jo talopakettia suunnitellessa, jotta osaa tehdä omaan kokonaisbudjettiin sopivia ratkaisuja. Oikean tontin valinnalla ja perustusten tekotavalla voi säästää merkittävästi koko rakentamisprosessin aikana. Hyödyllisiä säästövinkkejä löydät myös urakkamaailma.fi -sivuilta.

Täältä löydät meidät:

Sähköposti
Puhelin
Osoite
Spitusvängen 6
68600 PIETARSAARI
Laskutus