Färdig grund på ett par dagar!

Fråga offert

Vi på JSB Rakennus erbjuder er jordbyggnad samt sockel-, och golvgjutningar som en helhetslösning. Bekymmersfritt, eller hur? Vår expert besöker platsen för att bedöma behovet av jordarbeten och bekanta oss med planlösningen. Därefter får du en offert för en helhetslösning för en komplett grundläggning enligt JSB-konceptet.

Husgrund med millimeter precision!

Grundläggning som en nyckelfärdig lösning på ett par dagar, med precision på några millimeter

Gjuten sockel
Erfarenhet tillsammans
Grundläggning nyckelfärdigt

JSB-koncept

Överväger du att investera i ett huspaket? Är du bekymrad över grundläggningen till ditt framtida hem?

Jord- och grundläggningsarbeten ingår inte i priset för huspaketet, vilket kan komma som en överraskning och orsaka oro mitt i ett stort projekt. Vårt JSB-koncept är utformat för att minska din börda genom att vi tar hand om hela processen med jord- och grundläggningsarbeten från början till slut.

Planering

Kunden skickar oss situationsplan och planritningar. Därefter gör vi ett besök på platsen, påbörjar planeringsarbetet och lämnar en offert.

Jordbyggnad

Efter godkänd offert påbörjar vi jordberedningsarbeten såsom grävning, dränering samt nedgrävning av rör och kablar.

Husgrund

Vi utför olika typer av grundlösningar, såsom färdigt isolerade ytterväggsocklar, oisolerade socklar, pelarplintar och terassplintar.

Golvgjutning

Till sist utför vi isolering, armering och själva gjutningen av golvet.

Du kan välja hela JSB Koncept eller bara de tjänster du behöver, beroende på dina behov.
Vi fixar stora och små projekt

Samarbete

Vår JSB-koncept inkluderar mark- och grundarbeten som en helhetslösning, redan från planeringsstadiet. Vi tar fullt ansvar för jord- och grundarbetena, vilket möjliggör att du som entreprenör kan uppfylla de strikta tidsschemakraven för ditt arbetsprojekt och uppnå maximal kostnadseffektivitet. Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för ditt byggprojekt är JSB-Rakennus rätt val för dig. Vi betjänar både byggföretagen och husleverantörer.

JSB Rakennus

Professionellt grundarbete

Vi kan hjälpa dig med både stora och små projekt, oavsett om det gäller grundläggning av ett egnahemshus eller ett radhus. Vi samarbetar på ett tillförlitligt sätt med yrkeskunder och privatpersoner.

Egnahemshus

Vi erbjuder jord- och grundläggningsarbeten för egnahemshus eller parhus som en helhetslösning. Boka gärna en konsulttjänst av oss.

Fritidshus

Kontakta oss om du behöver grundläggning utförd noggrannt och professionellt även i krävande terräng, till exempel för tomten till ditt fritidshus.

Garage

Vi erbjuder även grundläggning för uthus, såsom garage, biltak eller förråd, samtidigt som vi utför grundläggningen för huvudbyggnaden.

Samarbete-Referenser

Lita på erfarenhet och expertis

Om oss

JSB-Rakennus grundades av Jan Svenlin tillsammans med bröderna Jakob och Jens Sundström. Innan de grundade sitt eget företag hade de redan flera årtionden erfarenhet inom branschen. Erfarenheten av jordbyggnad sträcker sig ända tillbaka till barndomen med passion för jordbyggnad och betongarbete.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ta kontakt

Är du bekymrad över grundläggningen till ditt framtida hem?

Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig! Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om vårt smidiga JSB-koncept.

Referenser

”JSB-Rakennus är pålitliga, flexibla och håller sina löften. De visar gedigen kunskap och kompetens, håller tidtabeller och löser utmaningar på ett smidigt sätt.”