CLT-grund

Hållbart byggande

Varje hus behöver en stark grund. JSB Rakennus erbjuder marknadens mest kostnadseffektiva lösning för att tillhandahålla grundläggning även för CLT-hus. Den största anledningen till vår kostnadseffektivitet är vår helhetslösning – vi samordnar alla entreprenörer och tjänster för att säkerställa att du får allt du behöver på ett smidigt och effektivt sätt. Om du är intresserad, ta en närmare titt på vårt JSB-koncept här.

Clt perustukset millintarkasti JSB Rakennus

Vad betyder CLT och vad är korslimmat trä egentligen? – Utforska fördelarna och tillämpningarna av CLT-material inom byggbranschen

Cross Laminated Timber, även känt som CLT, är en stark och mycket brandsäker byggskiva tillverkad av korslimmat trä (KL-trä), vanligtvis gran eller tall. Det är ett förnybart och mycket hållbart material, perfekt för konstruktioner som kräver hög bärförmåga och hållfasthet i både väggar och golv. Dessutom är det idealiskt som ramstruktur för modulära element.

Allt fler byggare och designers runt om i världen vänder sig till CLT på grund av dess mångsidiga fördelar. Populariteten ökar stadigt och CLT-hus byggs alltmer över hela världen.

Clt perustukset, kestävää rakentamista JSB Rakennus

CLT-husets grundlösningar:

Det är viktigt att noggrant välja grundlösning för ett CLT-hus med hänsyn till byggnadens plats, markförhållanden, byggnadens storlek och användningsändamål samt principerna för hållbar utveckling. Professionell planering och byggande säkerställer att grundlösningen är säker, hållbar och fungerande i årtionden.

Grundläggning nyckelfärdigt

JSB-koncept

Överväger du att investera i ett huspaket? Är du bekymrad över grundläggningen till ditt framtida hem?

Jord- och grundläggningsarbeten ingår inte i priset för huspaketet, vilket kan komma som en överraskning och orsaka oro mitt i ett stort projekt. Vårt JSB-koncept är utformat för att minska din börda genom att vi tar hand om hela processen med jord- och grundläggningsarbeten från början till slut.

Gjuten
sockel
Erfarenhet tillsammans

CLT-grundpaketet inkluderar:

Planering

Kunden skickar oss situationsplan och planritningar. Därefter gör vi ett besök på platsen, påbörjar planeringsarbetet och lämnar en offert.

Jordbyggnad

Efter godkänd offert påbörjar vi jordberedningsarbeten såsom grävning, dränering samt nedgrävning av rör och kablar.

Husgrund

Vi utför olika typer av grundlösningar, såsom färdigt isolerade ytterväggsocklar, oisolerade socklar, pelarplintar och terassplintar.

Golvgjutning

Till sist utför vi isolering, armering och själva gjutningen av golvet.

Du kan välja hela JSB Koncept eller bara de tjänster du behöver, beroende på dina behov.

Referenser

”JSB-Rakennus är pålitliga, flexibla och håller sina löften. De visar gedigen kunskap och kompetens, håller tidtabeller och löser utmaningar på ett smidigt sätt.”

Ta kontakt

Ett CLT huspaket med grund, utan stress – hur låter det?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vårt smidiga JSB-koncept.